Wycieczki i wyjazdy last minute
-
JuliaCześć, czy są biura podróży które oferują jakieś wczasy w Chorwacji last minute, oferty promocyjne ale na terminy lipiec lub sierpień? Mogę pojechać wkażdy region, byle by było nad morzem i byle w Chorwacji. Decydującym kryterium jest cena, żeby było w miarę tanio, dlatego pomyśleliśmy o ofertach biur podróży typu last minute, ponieważ nie mamy wybranego konkretnego kierunku ani terminu. Proszę polecie mi jakieś sprawdzone biura które sprzedają wycieczki do Cro. które warto śledzić w poszukiwaniu ofert last-minute. Mam kilka biur już na oku ale są to głównie biura podróży niemieckie i oferty są atrakcyjne, niestety są po niemiecku i nie mogę doczytać co zawierają w cenie, czy oprócz zakwaterowania jest również jedzenie, zwiedzanie itp. był ktoś z was w ogóle w Chorwacji z biurem podróży, czy wszyscy na własną rękę jezdzicie?
5 lutego 2014 -
AlaLast Minute do Chorwacji chyba nie istnieją, bo oferty takie występują najczęściej kiedy na miejsce leci się samolotem, a z Polski do Chorwacji samolotem racej nie ma wycieczek z biur podróży.
10 lutego 2014