Jakie są chorwackie dziewczyny?
-
SebastianCześć, podróżuje dużo, jak narazie głównie po Europie, przyszedł czas na Chorwację. Wiem że widoki ładne, morze i pogoda. Ale jakie są Chorwatki? mam takie hobby że w każdym kraju w którym aktualnie spędzam wakacje usilnie staram się zawiązać jakąś znajomość z rodowitą mieszkanką danego kraju. Francuzki, hiszpanki, włoszki. ale jakie są dziewczyny w Chorwacji? :-)
9 kwietnia 2014
Będę wdzięczny za wasze oceny, opinie zdjęcia mile widziane. Nie wierzę że nikt z was będąc w Chorwacji nie rozglądał się za tamtejszymi paniami! Oczywiście nie mam na myśli nic złego, czy anormalnego. Zakładam że są urodziwe, czy podobne do sąsiadujących obok Włoszek? Region, długie lato, itp. wskazywał by na to, ale czy tak faktycznie jest? czy dziewczyny w Chorwacji są ładne? Jakie są z charakteru? miłe? kontaktowe? rozmowne? dają się zagadać, zaczepić i poznać? Będę wdzięczny za każdy opis jakie są chorwatki.
pozdrawiam -
AdrianMam nadzieje że żadna chorwacka dziewczyna się na mnie za to nie obrazi. Panny są przeważnie ładne do pewnego wieku, im starsze tym czar i urok pryska, ale to chyba taka cecha tego reionu - słońce działa negatywnie na skórę i z czasem przyśpiesza jej starzenie. Wśród starszej części kobiet nie zauważyłem jakoś szczególnie mody na bycie "fit". Owszem nastolatki i młode kobiety są na ogół bardzo atrakcyjne, modnie się ubierają, szybko podłapują aktualne trendy mody. Po wielu latach ciemnej histori Chorwacji (byłej Jugosławi) rodzice robią dosłownie wszystko by ich dzieci żyły w dobrobycie, nawet kosztem siebie. Ogólnie więc chorwatki są bardzo ładne z tym że trzeba by się udać chyba do dużych miast, bo w małych miasteczkach ciężko je w śród turystów wypatrzeć, chyba że wypatrzysz sobie taką która będzie pracowała, w pizeri, sklepie czy jakieś dyskotece. powodzenia
Chorwackie dziewczyny na Euro -
JaśNie wiem kolego po czym chcesz rozpoznać Chorwatkę od przyjezdnej turystki zwłaszcza w kurortach nadmorskich, chyba że celował będziesz w pracownicę sklepu, restauracji czy jakiegoś kiosku - ale takie pomysł może okazać się słaby bo zapewne nie jeden Włoch już próbował ;-)
Dziewczyny są urodziwa jak nasze Polki, jest w czym przebierać. Czy są kontaktowe, to zależy jaki masz sposób nawiązywania znajomości i na kogo trafisz. Raczej odpuścił bym zaczepianie pracownic - te w pełni sezonu są styrane jak koń po westernie. Chorwacja w tym okresie przezywa istny najazd turystów. Na dyskoteki w nadmorskich miasteczkach ciężko będzie Chorwatkę uświadczyć, chyba że pracownice a to znowu koło się zamyka. Generalnie mam wrażenie że Chorwaci nad swoje morze turystycznie przyjeżdżają poza sezonem, w końcu morze mają do dyspozycji cały rok ;)
Może chorwackie studentki - ale gdzie te znajdziesz w wakacje? ;-)))Chorwackie dziewczyny -
KamilaNo tak, chorwatki fajne ale wygląda na to że zdjęcia robione w Polsce na Euro :) To fakt ciężko na miejscu w Chorwacji rozpoznać rodowitą chorwatkę, są tak piękne że mylą się z Polkami czy Włoszkami :)
12 kwietnia 2014
Pozdrawiam was chłopcy i może teraz będzie wątek o przystojnych chorwatach? :) -
JaśPotwierdzam, chorwackie dziewczyny są piękne, zwłaszcza młode nastolatki i młode kobiety, ale to taki urok ludzi z tego regionu. Palące słońce, kuchnia itp. Ale jeśli chodzi o poczucie mody, jak się ubierają, stylizują to są bardzo na czasie. Niestety ciężko zapoznać się z chorwackimi dziewczynami, bo są odp***e na zaczepiających turystów, więc koledzy musicie się bardzo starać :)
13 kwietnia 2014 -
AxelZgadza się, tak jak piękne są Włoszki, tak samo piękne są Chorwatki, choć ciężko jest je poderwać, są odp***e na turystów, chyba przez Włochów którzy zaczepianie dziewczyn mają we krwi a większość Włochów wakacje spędza właśnie w Chorwacji więc koło się zamyka. Lubię jeździć do Chorwacji właśnie ze względu na piękne widoki ;-))
Dziewczyny z Chorwacji -
IzaNo chłopaki zachwycacie się Chorwatkami, a tymczasem nie jeden Chorwat wam powie że to właśnie Polki są najpiękniejsze ze słowiańskich narodów. jak zwykle cudze chwalicie swojego nie znacie. Również wakacje spędziłam w wakacji, ale jakoś nie widziałam specjalnie zachwycających dziewczyn w Chorwacji. powiedziała bym że w normie, ale wiem nie pasuje wam to do waszej fantazji :)
14 kwietnia 2014 -
JacentyBo ja wiem, uważam że Chorwatki są zwykłe, jakoś szczególnie nie są brzydkie, ani nie są wyjątkowo urodziwe. Wiadomo są statystycznie ładniejsze niż Niemki czy Norweżki, ale chyba zbytnio nie odbiegają urodą od naszych polskich dziewczyn. sami popatrzcie, u nas też dziewczyny jak są młode to są ładne a później się zapuszczają ;-) A moda. dokładnie tak jak u nas, w miastach ludzie ubierają się modnie, a na wsiach i odległych miasteczkach moda dociera wolniej, ludzie są mniej zamożni. W Chorwacji jest nie inaczej, moda jest tam gdzie jest pieniądz czyli w miasteczkach turystycznych oraz w stolicy, wystarczy odjechać 50-10 km od brzegu Adriatyku w głąb Chorwacji i można się zdziwić że ten kraj jest w Unii Europejskiej, bieda aż piszczy. Nie to żebym się wyśmiewał, bo u nas tez są takie miejsca. to potwierdza tylko fakt że ogólnie uroda jest chyba odpowiednio podobna ;)
Kibicki z Chorwacji -
NorbiTo jakie są laseczki w Chorwacji okaże się juz za parę dni, bo własnie się tam wybieramy z kumplami na wakacje. Nie zabieramy swoich dziewczyn bo jest takie powiedzenie że drzewa nie ma co nosić do lasu. no właśnie tylko czy Chorwacja okaże się takim przysłowiowym lasem pełnym dziewczyn? Podobno są piękne Chorwatki z rodzin chorwacko-włoskich.? podobno też Chorwackie dziewczyny są piękne gdy są młode. a z wiekiem szybko się starzeją i tracą na urodzie.? prawda to?
4 lipca 2014 -
MartynaPowiem tak. Na pewno są temperamentne. Uroda? każdy lubi co inego. Zostałam wychowana w Chorwacji przez 8 lat. Mój ojciec jest Chorwatem, a mama Polką. Urodę zdecydowanie mam chorwacką. Jednych zachwyca i ciekawi. Nie raz zdarzyło mi się usłyszeć, że jestem piękna. A innym totalnie się nie podoba mój typ urody- kwestia gustu :)
5 sierpnia 2014 -
TomekOj Martynko nie bądź taka skromna. Będąc tego roku na wakacjach w Cro, zwracałem uwagę właśnie na dziewczyny pracujące gdzieś w Konzumach czy inych sklepach czy restauracjach i muszę powiedzieć że w Europie Chorwatki moim zdaniem plasują się razem z Polkami na zaszczytnym drugim miejscu zaraz za Włoszkami :) Z jednym zgadzam się, jeśli chodzi o temperament :-)
5 sierpnia 2014 -
AdamA mi się podobają Włoszki i Chorwatki też są ładne ale w zasadzie tylko jak są młode, 20 no może 25 lat a później wychodzi takie zmęczenie słońcem, życiem, używkami nie wiem. Bałkańskie kobiety się jakoś szybko starzeją a szkoda :)
8 stycznia 2015 -
KrzysiekJa tam przyznaje że bardzo mi się chorwackie dziewczyny podobają. Może nie są tak gorące jak hiszpanki w pierwszym kontakcie są trochę nieśmiałe i co najgorsze bardzo stronią od turystów to jak się ma dobry plan i wykaże trochę własnej inicjatywy to można bardzo fajną dziewczynę poderwać. Wiem bo z kumplami pojechaliśmy do Chorwacji w ramach wieczoru kawalerskiego - no w sumie wyszło kilka wieczorów kawalerskich bo po jednym żal było wracać i od tamtego momentu właśnie stałem się entuzjastą chorwackich dziewcząt ;-)
Fajna Chorwacka Dziewczyna -
RadosławPrzyznaje że dziewczyny w Chorwacji na ogół są bardzo atrakcyjne. Generalnie tendencja bardzo podobna i adekwatna do Polski. Dziewczyny z miast i miasteczek gdzie mają styczność z turystami są bardzo atrakcyjne, modnie się ubierają, nie szczędzą na ciuchy i nowoczesną stylizację, jedna mniejsze miasteczka, nieco odalone od Adriatyku gdzie turysta trafi tylko przez pomyłkę gdy zabłądzi tam to już masakra. Domy zabite dechami i ludzie jak z minionej epoki. Tak więc te ładniejsze eksponują się tyko nad morzem. A co do zwyczajów to dziwne trochę jest to że choć w Chorwacji bardzo modne i całkiem normalne i zwyczajne jest przebywanie np na plaży toples, to ciężko wypatrzeć Chorwatki własnie ! Włoszki, Niemki. coraz częściej tez Polki, ale nie Chorwatki a szkoda bo była by okazja porównać panie w pełnej krasie ;P
Tak to jak widać najprościej rozpoznać dziewczyny z Chorwacji przy okazji wydarzeń sportowych kiedy to ubrane w barwy narodowe dopingują swojemu krajowi. Tak było na euro tak tez było na mistrzostwach w piłkę ręczną.Jakie są chorwackie dziewczyny? Piękne, atrakcyjne i uśmiechnięte ! -
RadosławA tak poza tym to zapomniałem napisać że Polki wcale nie ustępują swoją urodą dziewczynom w Chorwacji. Być może że Polki będąc w Chorwacji są po prostu na wakacjach, co sprzyja dobremu samopoczuciu a więc uśmiechowi na twarzy, otwartości i ogólnie dobremu samopoczuciu. Co inego na co dzień w kraju - zresztą wiecie sami jak to jest. Tak czy inaczej wiem ze pewnie kiedyś przeczyta to tu moje dziewczyna to ona jest w ogóle najlepsza i najpiękniejsza haha więc pozdrawiam Cię i nie zapomnij że poznaliśmy się właśnie w Chorwacji !
14 stycznia 2015 -
MacWłaśnie wróciłem z Chorwacji (Zagrzeb, Rijeka) i uważam, że chorwatki są ładniejsze od polek. Do tego uśmiechnięte i otwarte oraz dobrze się ubierają, młodsze i starsze. Bardzo atrakcyjne, zgrabne, mają krągłę tyłki i zgrabne nogi. U nas niestety same wieszaki do tego nadęte. Pozdrawiam :)
5 kwietnia 2017 -
AdiChorwatki lepszy charakter od Polek, na ogół ładniejsze, ale podobny poziom. Mi się osobiście bardziej Ukrainki podobają. Prześliczna uroda i przeuroczy charakter. Oczywiście generalizuję teraz, ale bardzo ciężko mi w Warszawie było spotkać Ukrainkę, która odbiegała od tego co napisałem. Dodatkowo są bardzo zadbane. To co je różni, to że może mają większe kompleksy od Polek, ale tak tego nie uzewnętrzniają, a Polki to zaraz feminizm, albo z mordą ;d
21 lipca 2017 -
AlaW pelnej krasie to Ty sie pokazuj na plazy seksisto,bo kobieta i dziewczyna to nie samochod,ktory mozesz porownac..
17 lipca 2022 -
OświeconyPolki są dobre do brania pieniędzy za sam fakt, że są Półkami. Tak poza tym nie widzę powalającej przewagi nad innymi nacjami.
16 lutego 2023