Mam wolne miejsca do Chorwacji...
-
SŁawomiroWitam wszystkich forumowiczów!
13 lipca 2013
Pomiędzy 18 a 21 Lipca (t.j. wekend) jadę do Chorwacji. Dokładnej daty jeszcze nie znam. Posiadam 6-8 wolnych miejsc. Trzy w Mercedesie i kilka miejsc w dużej przyczepie campingowej "Adria". Myślę, że jak zaproponuje 20-245 zł za osobę to, to będzie prawdziwa okazja cenowa!!! Bo wątpię, aby za prawie 1000 km ktoś przetransportował taniej. Wahanie w cenie uzależnione skąd do dokąd w Chorwacji!
Wyruszam z Wrocławia.ewentualnie mogę gdzieś zboczyć z trasy, aby kogoś zabrać.
Najlepiej jak to będzie jakaś paczka, czy większa rodzina. Albo np. dwie rodziny. Wtenczas za jakąś dodatkową dopłatą mogę gdzieś podjechać. Kwestia dogadania się w szczegółach.
Jadę przez Czechy, Węgry i Słowenię. Mogę zabrać do przyczepy wszelkie bagaże. Jestem kulturalną osobą.i tego oczekuje od Ciebie. Nie ma palenia w samochodzie, czy w campingu! Oczekuje też pomocy w prowadzeniu auta, bo trasa jest długa. Jadę powoli, ale pewnie.25 lat za kółkiem. Mi się nie spieszy.więc mogą być różne przestoje. Jak będzie gorąco to możliwa będzie jakaś kąpiel w jeziorze, aby umilić podróż. Płatne tylko w Euro (około 50) .może być po dotarciu do Chorwacji.ewentualnie mogę poprosić o jakieś fundusze na paliwo. Jest kwestią do ustalenia gdzie w Chorwacji jest końcowa stacja.ja osobiście jeszcze nie wybrałem miejsca docelowego. Jadę tam na 2-3 miesiące.w interesach.i potrzebuje jednej osoby do pomocy. Osoba z prawem jazdy, dobry angielski.i doświadczeniem w handlu. To moje minimum.
Sławomiro
Ps. Wszelkie pytania i szczegóły w sprawie przejazdu czy pracy proszę kierować na moją skrzynkę pocztową;
.rama-art@wp.pl (sprawdzam codzienie)
.możemy pogadać też na Skype; freman-31 (najczęściej wieczorem max do 23-ej)
.i ostatecznie na telefon 48 791-816-912 (od 8 do 2)
(jestem bardzo zajęty.proszę dzwonić z konkretnymi pytaniami, najlepiej po wysłaniu najpierw maila z propozycjami i się przedstawieniu). Ale oczywiście to nie warunek.:-) -
SebastianDo Chorwacji dostać się tez można auto-stopem - właśnie wróciłem z wakacji z moją dziewczyną i powiem wam że nie było większych problemów. Autostopem przejechaliśmy całe wybrzeże Chorwacji poznając ludzi na campingach i parkingach. Najgorzej jest wydostać się z wielkich miast. generalnie super przygoda!
15 sierpnia 2013 -
WeronikaMoja koleżanka pojechała kiedyś do Chorwacji autostopem, wydawał mi się ten pomysł zwariowany i niebezpieczny ale jak się okazało po Europie można dość bezpiecznie podróżować autostopem, choć z tego co opowiadała to czasem szybko udawało jej się znaleźć transport, a czasami czekała nawet kilka godzin aż ktoś się zatrzymał i zabrał ją ze sobą. Będę rozważała taki sposób wpędzenia wakacji w przyszłe wakacje. Może również uda mi się zwiedzić Chorwację autostopem.
8 grudnia 2013 -
KaśkaWiem, podróż autostopem do Chorwacji to moje marzenie i plan na kolejne wakacje! Czy mógł by się wypowiedzieć tutaj ktoś kto podróżował po europie autostopem i powiedzieć jak się przygotować do takiej wyprawy.?
8 grudnia 2013 -
DonaldMoi znajomi wybierają się w sierpniu do Chorwacji nie autostopem, ale czymś podobnym bo na BlaBlaCar.pl znaleźli kogoś kto zgłosił kurs i jest opcja żeby się dosiąść bo są dwa wolne miejsca w samochodzie, po 150 zł za taki kurs od osoby, czy to się opłaca? czy w podobnej cenie można kupić bilet kolejowy albo jakieś tanie linie lotnicze? Czy taki płatny autostop się opłaca?
5 sierpnia 2014